Upravit stránku

Dobrý den,

prosím chtěla bych se zeptat, zda může mít vliv na augmentaci prsou pásový opar. Trpím na něj už léta. Pokaždé se mi objeví na zadní partii malé kolečko puchýřků, které po 3 dnech zmizí. Mívám ho tak jednou za dva měsíce při oslabené imunitě či stresu. Už na něj mám asi obranné látky. Byla sem před třemi dny na augmentaci prsou a den po operaci se mi opět objevil. V den operace jsem neměla nic. Chci se zeptat, zda může mít vliv na průběh rekonvalescence?

Přeji hezký den,

Ludmila S.


Dobrý den,

operace pro organismus jistě stres je. Proto se výsev objevil. Předpokládám, že opar na augmentaci mít vliv nebude. Otázkou je spíše ta oslabená imunita. To řešte s odborníkem, který Vás léčí na pásový opar a se svým operatérem.

Na shledanou

MUDr. Robert Remeš

Uvažujete o estetickém zákroku? Objednejte se na konzultaci s MUDr. Remešem

  • Položky označené hvězdičkou (* ) jsou povinné.