Upravit stránku
Dobrý den,zajímalo by mne,zdali mohu podstoupit zvětšení prsou implantáty,pokud užívám Warfarin po prodělané hluboké žilní trombóze a pokud mi byla zjištěna Leidenova mutace genů. Děkuji za odpověď Tomšová Monika

Dobrý den, to je otázka pro lékaře, který Vás léčí pro základní onemocnění. V zásadě to možné je, pokud budete převedena na injekční antikoagulancia místo warfarinu. Nicméně riziko komplikací samozřejmě ve Vašem případě bude vyšší. Mějte se hezky
MUDr. Robert Remeš

Uvažujete o estetickém zákroku? Objednejte se na konzultaci s MUDr. Remešem

  • Položky označené hvězdičkou (* ) jsou povinné.