Upravit stránku
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat na zákrok odstátých ušních boltů a to konkrétně pokud se týká rekonvalescence. Mám 1,5 roku staré dítě, často ho nosím (bydlíme ve 4. patře bez výtahu) a zvedám, zda by toto vadilo v rekonvalescenci. Děkuji.

Dobrý den. Po operaci ušních boltců můžete klidně v péči o děťátko pokračovat. Po zákroku je třeba zabránit oddálení boltců od hlavy a jejich namočení. A tomu se dá ve Vaše případě snadno zabránit. Mějte se hezky.
MUDr. Robert Remeš

Uvažujete o estetickém zákroku? Objednejte se na konzultaci s MUDr. Remešem

  • Položky označené hvězdičkou (* ) jsou povinné.