Upravit stránku
Dobrý den, chtěla jsem se informovat, poradit. Jsem již par let po operaci prsou(zvětšení), a po abdominoplastice. Mám za sebou dva porody před těmito úpravami.Tyto operace jsem podstoupila právě proto,ze mi dvě těhotenství celkem hodně mou postavu změnilo , deti byly přenášené a obě veliké (4,5kg, 55cm), obě byly také dlouho kojene. Nyní bych chtěla třetí dítě, ale bojím se změn na me postavě. Prosím co mi doporucujete abych predesla nejakym velkým nechtenym zmenam na břiše a poprsi. Chtěla bych dítě kojit, ale bojím se aby se poprsí moc nezmenilo. Doporučujete raději proto zastavit laktaci?Jak připadne předejít opětovnému velkému převisu kůže?Díky Eva

Dobrý den. Chcete-li kojit, tedy kojte. Vám i miminku to prospěje. Bohužel, nedá se dopředu odhadnout, jaké změny těhotenství a kojení přinese. Pohopil jsem, že po předchozích laktacích nebyla nutná modelace. Tedy došlo pouze ke zmenšení objemu prsu, ale ne k uvolnění kůže. Proto bych očekával, že změny po plánovaném kojení nebudou tak dramatické. Změny na břiše odhadnout nelze již vůbec. Prohojení po abdominoplastice totiž může změnit uvolňování tkání při nárůstu břicha v těhotenství. Nashledanou
MUDr. Robert Remeš

Uvažujete o estetickém zákroku? Objednejte se na konzultaci s MUDr. Remešem

  • Položky označené hvězdičkou (* ) jsou povinné.

Cookies pro půvabný web

Na webu používáme malé soubory cookies, které se vám dočasně uloží v počítači. Prohlížeč si tak bude pamatovat nastavení, nebudeme vám ukazovat reklamu, o kterou nemáte zájem a obsah vám lépe padne do vkusu. Tyhle cookies jsou bez výčitek! Co jsou cookies ››

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Co jsou cookies ››